Turistički vodiči - Blagoje Vladuša i Slobodan Jovanović
ČESKA REPUBLIKA - ŠPINDLEROV MLIN
euro

      blaza@eurovodic.com

www.eurovodic.com

    Telefon: Česka Republika (+420) 776 445 665     Srbija (+381) 064 357 2308


 Home     Ture    Kontakt  srb  bih  cro  cze 
TURA - ŠPINDLEROV MLIN

Špindlerov Mlin je najpoznatiji planinski centar svih entuzijasta koji tokom cele godine sprovode aktivnosti na otvorenom, posebno za zimske sportove. Izuzetni klimatski uslovi i raznolika planinska priroda doprineli su da Špindlerov Mlin postane najvažniji centar zimskog turizma u Češkoj republici.

Nalazi se na 80 km od Praga i za sve ljubitelje skijanja, sankanja, klizanja na ledu, planinarenja i ostalih zanimljivih aktivnosti pruža nezaboravan provod. U samom planinskom centru moguće je iznajmiti po povoljnim cenama skije, sanke, klizaljke, odela i ostale rekvizite. Obilazak grada sa lokalnim vodičem koji će vas sprovesti kroz ovo bajkovito prelepo mesto ostaće vam u dubokom sećanju.

Ski staze su savršeno opremljene sa dužinom od 25 km, od kojih je najpoznatija staza Sveti Petar. Postoje još tri skijaške i dve staze za sankanje. Sa jednim kupljenim ski pasom možete koristiti sve ove staze. Cena je između 15 i 20 eura. Špindlerov mlin obiluje prelepim renesansnim građevinama (hoteli, restorani, pivnice itd.)


Blagoje Vladuša

<--- Nazad na ture

slide